perjantai 6. tammikuuta 2012

Lankaostoksilla

Käytiin äitini ja Pikkulikan kanssa Korian ABC:llä syömässä ja samalla piti tietysti käydä Novitan myymälässä.  Mitään edullista pussilankaa ei taaskaan ollut, joten ei päässyt ihan riistäytymään käsistä:Menin hakemaan lisää lankaa pariin projektiin, joita rupesin eilen tekemään jämälangoista, mutta ei niitä lankoja enää ollutkaan.  Pitää siis kehitellä jotain, että saa ne valmiiksi.  Noista ostetuista pitäisi tulla ainakin yhdet lapaset, pipo ja huivi.  Sukkalankaa muuten vaan vähän lisää varastoon, ettei pääse pienenemään.

Hyvää perjantai-iltaa kaikille!

9 kommenttia:

Anneli kirjoitti...

Kiitos kun kerroit ettei tarjouslankoja ollut. Aioin nimittäin huomenna siellä pyörähtää, nyt ei sitten tartte turhaan mennä !

Kyllä sinä noista langoista saat jo paljon kaikenlaista :)

ellu kirjoitti...

Kylläpä on lankoja minun makuuni. Meinaan värien puolesta. IOtse yritän neuloa varastoja tyhjiksi, mutta äsken piti Silmu-kerä käydä ostamassa, että saisin yhden projektini valmiiksi. Onneksi venäläisten matkailijoden takia oli S-market avoinna. Siellä oli Novitat 30% alennuksessa. Hillitsin itseni, ainakin vielä.

Neferi kirjoitti...

Kouvolan reissuilla melkein tulee aina käytyä Korialla syömässä ja vähintään ihailemassa lankoja...

Huopatossunen kirjoitti...

Melkoinen saalis :)

Ajattelin piipahtaa lankakaupassa alkuviikosta, kun kuulin niin hyvästä tarjouksesta ettei voi jättää väliin ;)

Milli* kirjoitti...

Hyvä on itseään välillä pienillä lankaostoilla piristää. Eikä lankavarastossa koskaan voi olla liikaa violettia lankaa ;)

made by Irene kirjoitti...

Olen itsekkin kova käymään Korian ABC:llä Novitalla. Ostin Alpakka lankaa neuloakseni ranteenlämmittimet pihalle IP-kerhoon,kun ranteita aina särkee. Mulla oli vanhat metalliset puikot ja lanka on niin vietävän liukasta, että näin kokeneemmaltakin neulojalta meinaa silmukat tippua. Olikohan lanka maanantaipäivän erää?

jantta kirjoitti...

Iiihania lankoja :) tahtoo kans...

Tuitun Tupsut kirjoitti...

Blogissani on Sinulle makoisa tunnustus.

KahviKaneli kirjoitti...

Pitää ruveta nyt tonkimaan kartta esille ja terkistaa, missä on Koria, josko tuommoinen "lankakauppa" osuisi joskus matkalle?