torstai 22. maaliskuuta 2012

Voiko mattoja olla liikaa?

Taas olen tyhjentänyt vanhoja varastoja ja tähän mattoon on käytetty kaikki beiget ontelokuteet ja vanhoista sinisistä t-paidoista leikatut trikookuteet:

Koko on suunnilleen sen saman 80 cm minkä edellinenkin matto.  Tänään sitten vapaapäivän iloksi kävinkin sitten jo hipelöimässä uusia kuteita, jotka jäi vielä kauppaan tilipäivää odottamaan.  Kauppa on auki sellaiseen aikaan, että en sinne työpäivän päätyttyä koskaan ole ehtinyt ja nyt ystävällinen kauppias lupasi odotella minua ostoksille, kun vaan soitan etukäteen tulostani!

Hauskaa loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

Kisa kirjoitti...

Kaunis matto :)

Sartsa kirjoitti...

Täälähän on ihan mattomania! Tykkään erityisesti tosta punasesta.

Tarja kirjoitti...

Muistanko oikein aiemmin lukeneeni, etta teet naita mattoja myos villalangasta? Miten sitten niille pesussa kay? Olen joskus itse tehnyt vastaavia puuvillakuteesta vessan tai kylpparinmatoksi. Sinun mattosi ovat paljon hienompia ja niita tietysti voi laittaa muuallekin kun vessaan piiloon. Missa kaytat naita mattoja?

Unknown kirjoitti...

Nätti !
Väreiltään kesäisempi kuin se edellinen :)

Mistä kaupasta ostat kuteita. Käytkö Elimäellä Varpa loomsissa ?
Sinne olen itse reissua suunnitellut. Mutta edelleen suunnitteluasteella :)

Paula Kristiina kirjoitti...

Ensinnäkin, Mattoja ei voi olla liikaa:) Ja nämä sinun mattosi ovat oikein kauniita! Tämä on niin keväinen väri. Mukavaa viikonlopun odostusta:)

Unknown kirjoitti...

Kiios kun kerroit sen liikkeen konkurssista. Etten turhaan olisi sinne mennyt :)

ellu kirjoitti...

Nätti matto!

Eihän mattoja, lankoja tai mitään mitä me naiset haluamme/tarvitsemme voi olla koskaan liikaa!!!

Sinikka kirjoitti...

Sieviä mattoja olet tehnyt. Pikku matoille löytyy aina paikkansa. Mun on pitänyt kans noita tehdä aina se vain jää kun tulee jotain muuta aloitettua.

Tuitun Tupsut kirjoitti...

On kyllä todella kaunis matto. Nuo värit ovat matossa nätit, sopisi muuten minunkin lattialle.

Anonyymi kirjoitti...

kyllä voi 60-luvulla joka mamma virkkasi noita pyörylöitä, sitten maitopusseista jne... Meillä oli vielä vintillä tuollainen kun siivoilimme hiirten järsimiä roskiin.

Tee se itse lehti kehitti kaikenlaisia pullonkorkki askarteluja
joita sitten vietiin tuliaisiksi 70-luvulla ja emäntä heitti roskiin vieraiden lähdettyä. Olisi ehkä hyvä kysyä ennen kuin vie, haluaako maalattuja wc pareri hylsyistä tehtyjä sevetti renkaita.