keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Jotain valmista


Pikkulikan pusero Puro Batikista valmistui, neiti ei suostunut pukemaan päälleen edes kuvaa varten, kun on liian kuuma ilma.  Saas nähdä käyttääkö ollenkaan, kun jostain ihmeen syystä valitsi itse tämän värin, vaikka lempivärinsä on ihan jotain muuta.  Ei taida omistaa yhtään toista vihreää vaatetta.
Hihoja en edes yrittänyt saada samanlaisiksi, kun kuitenkin jotain olisi mennyt pieleen ja se olisi sit häirinnyt omaa silmää koko ajan.  Nyt ovat reilusti erilaiset.

6 kommenttia:

jaana kirjoitti...

Kaunis pusero. Itse vierastin muutama vuosi sitten vihreää kunnes jotenkin siihen sit rakastuin. Tyttäreni lakkiaismekko oli vihreä. Äiti väänti lähes itkua täällä että ei sen väristä...ja kun prinsessaa päivän katselin niin väriin rakastuin. Joku päivä ehkä ruskeakin jo menee...=))

ellu kirjoitti...

Näin vihreään väriin ihastuneena, en voi muuta todeta kuin kaunis pusero. Itsellä odottas Puro- langat pusero inspiraatiota, kun vain sopiva malli esiin putkahtaisi.
On mukava huomata, että meitä haaveesta (blogihaave)totta tekeviä löytyy muitakin.
Mukavaa viikonvaihdetta! =)

Anneli kirjoitti...

Kauniin paidan olet neulonut !
Minäkään en ole vihreän ystävä, mutta olen nyt tehnyt tuosta samasta langasta itselleni ja vielä lankaa riittää toiseenkin.
Varmasti tyttö tuota talvella pitää, on muutes ihanan tuntuinen päällä :)

sirimi kirjoitti...

Kaunis neule! Minä tykkään vihreästä. :)

eikku kirjoitti...

Kiitos kauniista kommenteista! Lanka on aika kivan tuntuista ja ei varmaankaan ole sisäkäytössäkään liian kuuma.

MammaMyy kirjoitti...

Kaunis pusero. Kyllä tuota saattaa pitää. Ehkä kuitenkin jonain päivänä kelpaa päälle.