keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Kirppistai

Käytiin pikkulikan kanssa kirppiskierroksella.  Mukaan tarttui likalle Leppis-lehtiä iso kasa ja muutama vaate, itselle kesämekko kokoa "jos 20 kg tippuu niin tää on hyvä", mutta kun oli niin halpa (1,50 e) niin oli ihan pakko ostaa.  Ja ihme on tapahtunut.............  läysin lankaa halvalla: 3 kerää Novitan Miamia 1 e kpl.  Taidan kokeilla niistä vaikka jotain amigurumia  jossain vaiheessa.  Ja syksyä varten työkäyttöön löysin edullisia Duploja. Kuvaa en jaksanut ostoksista ottaa, mutta mennään nyt yksi postaus ilman  kuvitusta,  Nyt pitäisi kaiketi raahautua jonnekin rannalle uimaan ( tai ainakin katsomaan kun lapsi ui).

6 kommenttia:

ellu kirjoitti...

Oletpa sinä tehnyt löytöjä.=))
Itsellä on tämän viikon kirppiskierros ollut tyhjää.:(
Lankalöydöt ovat kirppikseltä parhaita. Ne kun ei maksa silloin yleensä paljoa.
Mulla on peukalonpää hellänä rautalankahommeleista. Yllättävän mukavaa touhua.
Tuo edellisen postauksen matto on kiva. Helppo pitää puhtaana. =D

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa, täällä yksi kirppisfriikki ja käsityö- myöskin. Kirjauduin tänne, että löydän uudelleen, ja tervetuloa myös romulyyliin, toivottaa riitta.

Anneli kirjoitti...

Ja ihan Miamia löysit... mun tämän hetkistä lempparia.
Ja muutakin halpaa olet löytänyt. Minä laitan joku päivä ostoksen kuvan jonka löysin Heinolan kirppikselt, sitä pitää vaan tuunata :))

Kotona meilläkin on vielä marjat puskissa. Harmi kun tuli ne verkoilla peitettyä, niin ei linnutkaan pääse syömään.
Vielähän ne kerää, mutta se keittäminen ja pullojen pesu ;(

Riitta Sinikka kirjoitti...

Heippa! Kiitos sähköpostista! Mikähän siinä on, ettei kommentoiminen onnistu. Joskus on bloggerissa vikaakin. Toivotaan, että pääset kommentoimaan, jään odottelemaan! Oikein mukavaa päivänjatkoa Sinulle, toivottaa romulyyli-riitta.

päivi-helena kirjoitti...

Hei! Tervetuloa lukijakseni, klikkasin itseni myös tänne että löydän uudelleenkin. Samanlaisia harrastuksia täälläkinpäin, kirppiksiltähän löytää vaikka mitä!

sirimi kirjoitti...

Kivoja löytöjä olet tehnyt kirpparilta. :)
Mukavaa viikonloppua!