torstai 20. lokakuuta 2011

Isoäidinneliöitä

Viikko sitten aloitettu työ itselleni on vihdoin valmis!

Lankana on seiskaveikka ja ohje oli Novita Syksy 2011 lehdessä, jätin vain tunikasta hihat tekemättä, koska halusin neuleen, jota voi pitää myös sisätiloissa.  Tuttavani oli tehnyt tunikan hihoilla ja kertoi, että on ihan liian kuuma.  Tuli aika kiva, mutta menee aina niin pirusti lankaa, kun joutuu tekemään niin suurta!  Hyvä syy diettiin, niin säästää lankamenoissa.

Kesken on edelleen pikkulikan  villatakki (napit puuttuu) ja kaksi huivia sekä ylijääneistä neliöistä jotain pikkulikalle.  Miten voikin olla vaikeeta saada viimeistelyt tehtyä!  Villatakkiin ostin napit jo viikko sitten ja edelleen ne vaan odottaa ompelemista!

Hoitolapsissa tuntuu olevan kaikissa enemmän ja vähemmän nuhaa ja yskää.  Nyt sitten on itselläkin aika flunssainen olo.  Toivotaan, että oma lapsi pysyy tyerveenä, kun ensi viikolla on syysloma. Itse tosin olen töissä, mutta ei ole kivaa lomalla sairastaa.

Hyvää loppuviikkoa kaikille!

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tahtoo!

Riitta Sinikka kirjoitti...

Aivan IHANA!!!

Anneli kirjoitti...

Upea !
Mitä sinä olet narrannut minua, ettet muka saa mitään aikaiseksi. Ja tuo on kyllä kiva, Ja varmasti parempi ilman hihoja :)

Kiitos kauniista kommenteistasi :)

ellu kirjoitti...

Tuohan on kivan näköinen.
Meillä on myös ensi viikolla syysloma ja kylä tuntuuolevan paikallaan pienitauko. Viikko ilman tarkkaa aikataulutusta.

Mukavaa viikonlopun odotusta ja toivottavasti flunssasi ei pahene!

sari kirjoitti...

Aivan ihana :)

Tutu kirjoitti...

Vau, tosi kiva. Tuollaisen haluan itsellenikin.

Huopatossunen kirjoitti...

Kaunis :) Minustakin seiskaveikka on liian paksu lanka sisävaatteisiin, mutta tuollainen hihaton versio on varmaan hyvä.

Jaana kirjoitti...

Kaunis! Mustalla pohjalla värit tulee niin selkeästi esiin.

Sartsa kirjoitti...

Kiva, kun isoäidin neliöistä keksitään tehä muutakin kun peittoja. Etkö tiiä, että suuri on kaunista! Niin ainakin väitetään. :D

AlleyCat kirjoitti...

Tämä on oikein kaunis, ihana :)