sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Jotakin valmistakin taas

Kun sain tehtyä matonkuteista sen viime kertaisen maton, piti leikata taas lisää varastoon matonkudetta.  Niille sitten virkkasin samalla myös säilytyskorin:

Pikkulikan käsi näkyy kuvassa, kun ihan vältämättä piti saada itsensä siihen mukaan.

Lauantaina kävin Korialla Novitan myymälässä ja sieltä tarttui mukaan tupsukone ja sain vihdoin valmiiksi pikkulikan pipon.  Lankana Sirdar Indie ja ohje Suuri Käsityölehti 9/2011.


Ja kun kerran siellä Korialla kävi, niin  ostin vähän seiskaveikkaa yhteen omaan projektiin ja sitä kerkesin sitten vielä illalla tekemään 24 palan verran:


Salama taas vääristää vähän noita värejä, ovat luonnossa paljon tummempaa sävyä.  Normaaliin hintaa oli langat, yhtään edullisia pussilankoja ei taaskaan koreissa ollut.  Pitkään aikaan ei ole mitään löytynyt todella halpaan hintaan.
Perjantaina tuli käytyä Helsingissäkin, kun oltiin työreissulla Varhaiskasvatusmessuilla.  Harmi ettei kerennyt yhtään käydä tutustumassa lankakauppojen tarjontaan!

8 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Kiva kori langoille. Ai tupsukone, sitä pitää minunkin käydä katsomassa.

Vastasitkin tuossa lopussa siihen mitä meinasin kysyä. On se kumma, ettei enään koskaan .... :(

Zzz kirjoitti...

Säilytyskoreja ei kait ole koskaan liikaa :).

Tupsukonetta en olekaan käyttänyt...

ellu kirjoitti...

Kiva kori.
Oletpa ollut ahkera isoäidin neliöiden suhteen. Itsellä pitäisi virkata vain viisi, mutta kun ei ole keltaista väriä lankaa, niin on hyvä syy siirtää projektia.
Vastaan blogini kommentointiisi vielä, että niin ne minullakin on langat ollet hujan hajan, mutta nyt olen vähän yrittänyt kasata samaan paikkaan samoja lankoja. Toivottavasti järjestys pysyy ja lankoja kuluisi. Yritän olla langanostolakossa.
Mukavaa loppuiltaa ja uuden viikon alkua!

Tuitun Tupsut kirjoitti...

Nätti kori, sekä mukavasti nuo värit sopii yhteen. Tupsutkin ovat kauniit, itse en ole vielä tupsun tekolaitetta kokeillut. Minäkään en ole Korialta löytänyt pitkään aikaan mitään pussilankoja, ajelen siitä ohi mennessäni Saloon tyttären perheen luokse, aina pitää siihen lankakauppaan kuitenkin poiketa. Noista isoäidin neliöistä tulee varmaan jotain kivaa sekä lämmintä.

Sartsa kirjoitti...

Kivan vekkuli tupsupipo!

sirimi kirjoitti...

Nätti kori ja kiva tupsupipo!
Isöäidinneliöitäkin noin paljon. Kiva nähdä mitä niistä tulee :)

Milli* kirjoitti...

Ihanan näköinen tupsupipo =) Langan säilytyskoreja ei koskaan voi olla liikaa =)

Helena kirjoitti...

Mahtava määrä neliöitä yhdessä illassa!